reklama 11B

Vozatajský ZJP po třetím kole se stejnými lídry

ikonka

Zimní jezdecký pohár ČJF v soutěžích spřežení má za sebou tři kola. Zatím poslední se konalo v neděli 18. února v hale Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. Pozice lídrů bodování jednotlivých túr si udrželi Michaela Lesáková a Petr Vlašic.
19.02.2018 15:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Foto: Gabriela Pilařová
 
Třetí mítink Zimního jezdeckého poháru ČJF pořadí na prvních příčkách vozatajských túr nezměnil. V tabulce jednospřeží stále vede Michaela Lesáková, a to s osmadvaceti body. Pouhý bod na ní však ztrácí Dominik Brumovský, kterému pomohlo vítězství právě v brněnském kole. Na třetí příčce je Milan Domes a odstupem deseti bodů na vedoucí jezdkyni.
 
V klání dvojspřeží se na prvním místě drží Petr Vlašic, na jeho kontě je devětadvacet bodů. Na pozici číslo dvě se přesunul Milan Domes, který si v Brně vyjel maximální příděl a má momentálně devatenáct bodů. S odstupem bodu je za ním Josef Hrouda, jenž v třetím závodě nestartoval.
 
Rovněž v královské kategorii čtyřspřeží dominuje Petr Vlašic. S třemi vítězstvími ve třech kolech je s plným počtem třiceti bodů na prvním místě. O šest bodů méně má druhý Milan Domes před Josefem Hroudou, který si zatím zapsal osmnáct bodů.
 

Kompletní pořadí najdete v tomto odkazu




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE