reklama 11A

Vištalová se již potřetí těší na festival do Lysé

Třetí březnový víkend je pro Anastasju Vištalovou již tradičně spojen s účastí na Jezdeckém festivalu konaném na výstavišti v Lysé nad Labem. Letošní účast pro ni však bude jiná v tom, že se poprvé veřejnosti přestaví jako budoucí paralympionik...
16.03.2016 00:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Český paralympijský výbor totiž před pár dny oficiálně přijal jedno místo pro českého jezdce na paralympijských hrách v Riu de Janeiru. Přestože jde zatím o anonymní startovní pozici určenou pro Českou republiku, je všem zasvěceným nad slunce jasné, že toto jedno jediné místo vybojovala Anastasja Vištalová. 
 
Naše paradrezurní reprezentantka se tak těší, že v Lysé bude moci veřejnosti blíže představit svoji disciplínu a s jejími příznivci sdílet svůj sportovní sen, který v této době prožívá. „Vystupování v Lysé je jakýmsi pomyslným klíčkem, který všem příznivcům jezdeckého sportu otevírá brány do nové jezdecké sezony. – Pro mě má však vystupování na takto velké akci ještě i jiný význam. Je to totiž obrovská příležitost seznámit diváky, s ne vždy zcela známým odvětvím jezdeckého sportu, a to s jezdectvím handicapovaných,“ říká Anastasja Vištalová.
 
„Letošní ročník bude již můj třetí a těším se na něj o poznání více než na ty předchozí. Budu zde totiž sedlat mou nejúžasnější a nejmilovanější stájovou parťačku, klisnu KWPN, Dominique. Pro diváky jsem si připravila zcela novou choreografii volné sestavy na hudbu kategorie Ia, kterou nyní jezdím,“ prozrazuje Anastasja. 
 
„Pevně doufám, že se mi prostřednictvím mého vystoupení podaří seznámit širokou veřejnost s paradrezurou a třeba i v ní vzbudit zájem o další sledovanost tohoto sportovního odvětví. Budu se moc těšit na sobotní setkání při příležitosti večerní show!,“ dodává Anastasja Vištalová, kterou diváci uvidí v Lysé v sobotu večer.
 
Podrobnosti o programu najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE