reklama 11D

Vavříková úspěšná ve Freestyle na CDI Margarethen

V rámci nedělního programu 14. května se jezdci na mezinárodních drezurních závodech CDI v Margarethenu představili ve svých věkových kategoriích ve volných sestavách na hudbu. Nejlepší český výkon předvedla Eva Vavříková, když získala nad 70 %...
15.05.2017 10:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Eva Vavříková s Belle Ennie nastoupila ke svému startu mezi juniory. V nedělním Freestyle se jí opravdu dařilo a od rozhodčích získala výborné hodnocení v podobě 70,958 %. To této české dvojici stačilo v početné konkurenci na pěkné čtvrté místo. Na nejbližšího soupeře přitom ztrácely pouze jednu desetinu procenta.

Pěkné hodnocení si za svoji jízdu zasloužila i Anežka Zajícová s koněm Stasia EG. V méně početné konkurenci než v případě Evy Vaříkové dosáhla na pěkné třetí místo, a to s výsledkem 66,833 %.

V neděli nechyběly na startu ani další dvě české jezdkyně. Mezi pony startovala Julie Pásková s Fleuramo´s Sem. Výsledek 63,917 % však na přední místa nestačil. Podobně tomu byl i u Elišky Skřivanové s klisnou Velvet. V dětské kategorii získala 62,552 %.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE