reklama 11C

Vachutka oblastním mistrem v Olomouci

Ve dnech 18. – 20. srpna se v Olomouci konaly skokové závody, při nichž zároveň jezdci bojovali i o oblastní tituly v rámci Severomoravské oblasti. V dvoukolové soutěži seniorů se rozeskakovalo o titul pět jezdců a vítězem se stal Ladislav Vachutka…
20.08.2017 20:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pro seniory byl připraven dvakrát parkur stupně S**. V sobotním i nedělním kole se podařilo dokončit celkem pěti dvojicím bezchybně, a ty se pak o medaile utkaly v rozeskakování. Bezchybně a navíc nejrychleji si s trasou rozeskakování poradil Ladislav Vachutka a s koněm Vanilla si dojel zaslouženě pro zlato. Druhá dokončila Kateřina Kubrická s Lentilkou 3, která za vítězem zaostala pouze o 0,22 vteřiny. Třetí příčku po jedné chybě v rozeskakování získala Nina Kaločová a Duo Penotti.

Pro ženy byl připraven parkur L** a i v tomto případě se o titul po dvou kolech rozeskakovalo. Zlato nakonec získala Lenka Vachutková s koněm Kornet 1. Mezi mladými jezdci se z vítězství radovala Martina Lančová s koněm Mariachi a v družstvech nenašli přemožitele za tým Prohorses Milan Klár, Michaela Bendáková, Radek Šídlo a Kateřina Kopišová.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.                          




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE