reklama 11D

V Poháru národů v La Baule zvítězila Británie

V druhém kole Furusiyya FEI Poháru národů – divize Evropa 1 – ve francouzském La Baule zvítězil v pátek 15. května tým Velké Británie. Těsně druhý skončilo domácí francouzské družstvo. Třetí místo patří Irsku, o čtvrté se dělí Belgie a Španělsko…
17.05.2015 06:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Vítězný tým Velké Británie. Foto Annette Boe Østergaard

Autorem parkurů byl Frederic Cottier. V prvním kole absolvovalo šest dvojic bez penalizace. Velmi důležitý byl čas, který překročilo sedm dvojic. V druhém kole se jezdcům dařilo lépe a bez penalizace dokončilo 14 účastníků.  Francouzský tým sidruhém kolem nezapisoval žádné trestné body, přesto jim 9 bodůprvního kola stačilona druhé místo. Britové totižjednomu trestnému boduprvního kola přidali dalších 6 a mohli se tak radovatprvenství.  Stejně tak Španělsko dokončilo druhé kolo zcela bezchybně, nesli si však zatížení 13 body z kola prvého. O jeden bod za čas tak skončili čtvrtí za Irskem. Stejného výsledku docílila ještě Belgie, tak však zapisovala 4 + 9 trestných bodů.

Celkem čtyři dvojice absolvovaly bezchybně obě kola - Joe Clee (Utamaro D'Ecaussines) z Velké Británie, Nicolas Delmotte z Francie (Number One D'Iso Un Prince), Sergio Alvarez Moya (Carlo) ze Španělska a Pedro Veniss (Quabri de L'Isle) z Brazílie.

Britský tým tentokrát o body nebojoval, takže plný počet bodů ke kvalifikaci do finále putuje na účet družstva Francie. Zároveň je Francie ve vedení Divize Evropa 1, když má na kontě 160 bodů. Drží si desetibodový náskok na Belgii. Třetí je zatím Irsko se 125 body.

Další kolo Divize Evropa 1 se uskuteční 22. května v Římě.

Zdroj: www.fei.org




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }