reklama 11B

V Olomouci se daří Javorské a Hentšlovi

Třemi soutěžemi a dvěma vítězi začaly třídenní skokové závody Grand Prix Jana Kutěje konané ve dnech 10. – 12. října v Olomouci. V úvodních soutěžích si pro dvě vítězství dojela Karolína Javorská se Singapore, třetí výhru ukořistil Marek Hentšel…
11.10.2014 00:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejlepší jezdkyní úvodního olomouckého dne byla Karolína Javorská. Foto archiv Kateřiny Návojové

Vítězka letošního ročníku Equiservis Amateur Tour Karolína Javorská si skvělou formu přivezla i do Olomouce. Ze dvou startů dokázala oba proměnit ve vítězství. Soutěže ZL i L** byly hodnocené na čas. Na parkuru druhé soutěže se museldruhou pozicí spokojit Marek Hentšel a Lokvenc, třetí dojelCensorem. Příčku nejvyšší si jezdec přidalposlední páteční soutěži. Na parkuru stupně S** nenašel přemožitele se Sauronem Fitmin. Druhý nejlepší čas s bezchybným výkonem předvedl Radek Šídlo a Calvados, nejlepší trojici uzavřel Jiří Hruška a Espri 2.

V sobotu začínají první kola dvoukolové soutěže Grand Prix Jana Kutěje. To se koná celkem na třech úrovních, a to parkurech L**, S** a ST**. Do druhého kola postupuje padesát nejlepších z kola prvního. Ve všech případech se o něj bude hodně bojovat, neboť počty přihlášených přesahují toto číslo. Navíc závody přilákaly mnoho úspěšných jezdců, včetně Aleše Opatrného, Jiřího Skřivana, Jiřího Hrušky, Jana Štětiny, Josefa Pařenici a dalších. Nechybí ani vítězka bodované soutěže Českého skokového poháru za Velkou cenu Ostravy v rámci opavského kola Kateřina Kubrická.

Kompletní startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu, viz odkaz níže. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }