reklama 11A

V Kolesách se konalo finále KMK ve všestrannosti

Ve dnech 25. – 26. září se v Kolesách uskutečnilo finále Kritéria mladých koní ve všestrannosti. Pro závodní dvojice byly připraveny tři kategorie, a to pro koně ve věku čtyř-, pěti- a šesti let. Zároveň byly všechny soutěže otevřené…
26.09.2017 15:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Během dvoudenního mítinku se v Kolesách rozhodovalo o letošních šampionech Kritéria mladých koní ve všestrannosti. Mimo koně, kteří prošli kvalifikací v základních kolech, se soutěží mohli zúčastnit i ti, kterým se kvalifikaci nepodařilo splnit, ovšem bez nároku na získání šampionského titulu.

V nejmladší hodnocené kategorii odstartovalo celkem sedm dvojic. Pro vítězství si zde dojel kůň Unkas Boy, kterého sedlala Adéla Svobodová. Dvojice dokončila s 32,02 body. Stříbrnou příčku obsadil kůň Starlington sedlaný Miroslavem Trundou s výsledkem 30,70 bodů. O sedm desetin méně počítala bronzová dvojice Léthé a Viktorie Theimerová.

Dvě příčky v elitní trojici otevřené soutěže pětiletých koní patřily svěřencům Miroslava Trundy. Pro vítězství si zde dojel v sedle koně Trnka-Ruf s výsledkem 31,66 bodů a trojlístek na stupních vítězů uzavřel spolu s Rivierou 7, když nasbíral 27,66 bodů. Druhé místo vybojoval kůň Valleo předvedený Adélou Svobodovou za 31,60 bodů.

Pro šestileté koně byla připravena soutěž stupně CNC*. Zde se nejvíce dařilo koni Cona Cia v sedle s Pavlem Březinou, který počítal 32,20 bodů. Pro další stříbro si zde dojela Adéla Svobodová, která sedlala Double Clear SL a získala 29,88 bodů. Na třetí místo stačil výsledek 29,56 bodů, který patřil Shutterflyke a Miroslavovi Trundovi.

Kompletní výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE