reklama 11D

Uzávěrka na martinické MČR 2016 se blíží

Stejně, jako se blíží mistrovství České republiky ve skákání pro seniory a mladé jezdce, které bude letos ve dnech 14. – 17. července hostit martinický areál, tak se rychle blíží i uzávěrka přihlášek a boxů. Možnost je do středy (dnes) 6. července…
06.07.2016 09:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jak uvedl sám pořadatel, den před uzávěrkou přihlášek, tedy ke dni 5. července, je na toto mistrovství nahlášeno celkem 148 koní. Pro ty, kteří se ještě nestihli přihlásit, je již nejvyšší čas. Možnost totiž vyprší ve 22:00 hodin dne 6. července. Do tohoto času musí oblastní sekretáři zaslat kompletní přihlášky včetně potvrzených kvalifikací.

Mistrovství České republiky bude v režii stavitele Quentina Maertense, jemuž bude pomáhat coby technický delegát MČR Zdeněk Krpela.

Časový program na pátek bude znám po čtvrteční přejímce koní. Co se týče divácké účasti, jistě bude zajímavé sledovat výkony od prvního dne. Jak sám pořadatel připomenul, již při Memoriálu Jana Papouška byly výkony velmi vyrovnané a do poslední chvíle nebylo o vítězi rozhodnuto.

Další podrobnosti ohledně tohoto mistrovství budou následovat. Další informace posléze naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže, nebo na stránkách pořadatele ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE