reklama 11B

Účastníky CIC v Hambachu čekal v sobotu parkur

ikonka

Sobotní den 18. srpna byl v německém Hambachu v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti ve znamení parkurového skákání. Na startu soutěží CIC1* i CIC2* nechyběli ani čeští jezdci. Nejlépe si v obou zkouškách vede Miroslav Trunda…
18.08.2018 18:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český reprezentant Miroslav Trunda si po dvou zkouškách mezinárodních závodů ve všestrannosti stojí z českých jezdců nejlépe v rámci soutěže CIC1* i CIC2*. V náročnější soutěži je průběžně na 35. pozici. Se Shutterflyke se mu podařilo dokončit na parkuru bez chyb na překážkách, připsal si pouze jeden trestný bod za čas. Po dvou dnech tak má na kontě 38 trestných bodů.

Mnoho jezdců však nemělo s parkurem problémy, a tak si jezdec v rámci průběžného hodnocení nepolepšil. Na 40. pozici pak figuruje Petr Myška s Obora´s Shut It Out. Tato dvojice si na konto připsala na parkuru 4 trestné body za jednu chybu. V krosu však dvojice tradičně nemá problémy s časovým limitem. A právě terénní jízda v neděli rozhodne o konečném pořadí.

V rámci soutěže CIC1* je nejlepším Čechem taktéž Miroslav Trunda, a to s Trnkou-Ruf. Na parkuru se však nevyhnul dvěma chybám a aktuálně si drží 54. příčku. Jen o dvě místa níže je Adéla Svobodová. I tato česká jezdkyně na parkur dvakrát chybovala. V soutěži startuje s Double Clear Sl.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE