reklama 11D

TJ Orion Praha hostí MČR v paravoltiži

Ve dnech 7. – 8. října se v pražském JO TJ Orion koná mistrovství České republiky v paravoltiži. Během dvou dnů se uskuteční celkem deset soutěží, které jsou určeny jak pro jednotlivce, tak dvojice i skupiny. Dále rozhoduje míra hendikepu…
06.10.2017 06:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Pro jednotlivce jsou připraveny celkem čtyři kategorie a až na soutěž MH se jedná vždy o kategorie smíšené, kde závodí ženy a muži dohromady.  Nejvíce startujících by se mělo sejít na startu kategorie „lehký hendikep“, a to rovnou devět.  Slušná účast je však i ve zbylých kategoriích.

Během sobotního dne proběhne po technické poradě i lonžovací zkoušce první kolo jednotlivých kategorií, kdy bude na účastníky čekat povinná sestava v rámci mistrovských i přátelských soutěží.  V odpoledním bloku se pak jezdci představí při volné sestavě v rámci prvního kola.

Večer proběhne společenský program a to včetně vyhlášené výsledků Paradrezurního poháru ČHS roku 2017.

V neděli se pak uskuteční druhá kola mistrovských i přátelských soutěží, a to pro jednotlivce, dvojice i skupiny. Začínat by se mělo od 10 hodin. Slavnostní ceremoniál je pak předběžně plánován od 14 hodin.

Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu, viz níže. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE