reklama 11B

Společnost KAMÍR a Co. oslavila 25. narozeniny

/PR/ V pátek 21. října 2016 proběhla v Pacově oslava 25. výročí od založení společnosti KAMÍR a Co spol. s r. o., která nabízí vše pro farmu a v jejím sortimentu je široká nabídka vybavení pro jezdce a koně. Vrcholem oslav byla laserová show...
24.10.2016 10:38  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A


Vše ovšem začalo slavnostním otevřením nové skladové a výrobní haly, kterou Kamír a Co. sdílí se sesterskou společností Bluetech s. r. o.  Ta je dlouholetým výrobcem pásových dopravníků a technologií pásové dopravy. Shodou okolností v roce 2016 taktéž slaví kulaté výročí – a to 50 let od založení. 

O začátcích a rozvoji společnosti KAMÍR a Co spol. s r. o. jsme si povídali s Vlastimilem Kamírem, který je jedním ze spolumajitelů společnosti. V závěru rozhovoru nám prozradil, že se v blízké budoucnosti oddělení pro jezdce a koně výrazně rozroste!

 

Jak již bylo zmíněno, zlatou tečkou za pátečním programem se stala laserová show. I když dvojrozměrná kamera nedokáže plně zaznamenat veškeré efekty, přesto si nenechte ujít její video záznam, který i tak poutavě vystihuje atmosféru, která v Pacově panovala. 

 

/PR článek/ 

Více na www.kamir.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE