reklama 11C

Sobotní vrchol v Amsterdamu pro domácí Nooren

ikonka

Vrcholem sobotního skokového programu při mezinárodních závodech v nizozemském Amsterodamu byla skoková soutěž 150 centimetrů vysoká. V ní se dne 27. ledna dařilo nejvíce domácí jezdkyni Lise Nooren, která nenašla v rozeskakování přemožitele…
28.01.2018 14:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Desítka jezdců se po bezchybném základním kole kvalifikovala do rozeskakování závěrečné sobotní soutěže. Na parkuru s výškou překážek 150 centimetrů se nakonec pouze třem jezdcům podařilo i v rozeskakování zopakovat bezchybný výkon, a tak se rozhodovalo o předních příčkách právě mezi nimi.

To však neznamenalo, že by se jednalo o pomalé jízdy. Pro první místo si totiž dojela domácí reprezentantka Lisa Nooren, která předvedla nejen bezchybnou, ale také absolutně nejrychlejší jízdu. S valachem Dienellie dokončila soutěž v čase 37,21 vteřiny. To znamenalo více jak vteřinový náskok na druhou příčku. Tu získal britský účastník John Whitaker, a to společně s koněm Crumley. Elitní trio pak uzavřel Felix Hassmann a SIG Captain America.

Během sobotního programu se již slovenský zástupce Bronislav Chudyba v žádné soutěži nepředstavil. Skokové závody v Amsterdamu vyvrcholí nedělní Grand Prix, kde budou překážky dosahovat až 160 centimetrů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE