reklama 11C

Sobotní říjnové Hradištko pro Vegrichtovou

Během soboty 15. října se v Hradištku u Sadské uskutečnily celkem čtyři skokové soutěže, tedy první část oficiálního programu dvoudenních závodů. V nejtěžší soutěži S* hodnocené na čas si pro první dvě příčky dojela mělnická Denisa Vegrichtová...
15.10.2016 23:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

závěrečné soutěži S* byly pro jezdce nástrahou nejen překážky, ale také čas. Časový limit totiž stihlo minimum startujících. To však nebyl případ Denisy Vegrichtové, které byla jedna ze čtyř jezdců, kterým se podařilo dokončitnulou na kontě. Nejlepší výkon podalaJettou a pro druhé místo si dojelaViolett. Třetí skončila Tereza Mücková a Elusa W. V soutěži nastoupilo více jak 40 dvojic.

Soutěži S* předcházely parkury od stupněpo dvoufázové skákání 115/120 centimetrů. V této druhé nejvyšší sobotní soutěži měla elitní trojka složení Kateřina Návojová  s klisnou Terezka a Martin Šoupalkoňmi Zarani Elizabeth a Levis 5.

Závodní program pokračuje nedělí, kdy se bude skákat až do stupně ST*. I o tuto soutěž je poměrně velký zájem a na startu se sejde kvalitní startovní pole.

Záznam závodů naleznete pomocí odkazu níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE