reklama 11B

Sobotní generálka na ČSP pro Rudolfa Doležala

Rudolf Doležal a Peggy Sue se staly nejúspěšnější dvojicí v závěrečné soutěži sobotního programu při Českém skokovém poháru ve Zduchovicích, což byla dne 6. srpna soutěž stupně ST** jedoucí se na čas. Bez trestných bodů dokončilo jen 6 jezdců…
06.08.2016 21:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Rudolf Doležal s Peggy Sue se předvedli ve výborné formě a naprostopřehledem si dojeli pro první příčku. Na další soupeře totiž měli náskokpodobě čtyř vteřin. Rychlejší než vítěz byl pouze Aleš Opatrný a Quinta, jedna chyba je však o vítězství připravila.

Tato soutěž nakonec měla dva umístěné na druhé příčce, a to díky naprosto shodnému času. Jednímnich byl loňský vítěz Velké ceny Zduchovic Ladislav Arient a Apollo 6.  Druhý skončil také Ondřej Nágr a D.Amelusina R 22. Soutěž 140 centimetrů vysokou dokončilo bez shození 11 jezdců, pouze šest si však nepřipsalo žádný trestný bod za čas.

rámci druhé kvalifikace Amateur Tour se z vítězství radovala Zuzana Tyšerová a Dona 9, které ujely svým soupeřům na parkuru ZL. Junioři při Czech Junior Cupu bojovalisoutěži hodnocené na styl. Nejvyšší známku dne získala Tereza Svobodá a Terry Z, a to 8,7 bodů. Jen o jednu desetinu méně měla Sára Vingrálková a Dollar Look, kteří tak dokončili druzí. V druhém oddělení se však jezdkyněkoněm Chieano radovalavítězství (8,2).

sobotu nechyběla ani soutěž U25, kde se o vítězstvísoutěži ST* rozeskakovala sedmička bezchybných. Nejlepší výkon nakonec podala Nicola Grünthálovákoněm Careful Z, kteří letos získali i čtvrté místo na mistrovství České republiky mezi mladými jezdci. Za nimi skončila druhá Kateřina De Jagerová (Cinven CR) a třetí Denisa Menšíková (Eliot 5).

Kompletní výsledkyjiž proběhlých soutěží a startovní listiny na neděli naleznetezáznamu závodů nebo na stránkách pořadatele ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE