reklama 11B

Sobotní Hradištko pro Vladimíra Treteru

ikonka

Během sobotního dne 14. října se v Hradištku u Sadské skákalo v rámci říjnové Podzimní ceny do stupně S*. Na tomto nejvyšší parkuru prvního závodního dne se v nejlepší formě představil Vladimír Tretera, který zvítězil s Gangsterem V/H Noddevelt…
14.10.2017 23:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Závěrečná soutěž se jela s návazným rozeskakováním, do něhož postoupilo celkem 14 dvojic. Nejrychleji a bezchybně se do cíle dostal Vladimír Tretera s koněm Gangster V/H Noddevelt a zaslouženě si tak dojel pro vítězství. Druhé místo obsadila se ztrátou pouhých sedmi setin sekundy Alžběta Vyštajnová a Sitting Bill. Elitní trio pak uzavřel Václav Horká a Asile de Paix P.

Závěrečná soutěž S zároveň byla jedinou zkouškou, kde se uskutečnilo plánované následné rozeskakování. Na parkuru ZL i L bylo pro velký počet startujících změněno hodnocení na čas. Jednalo se zároveň o dvě nejvíce obsazené soutěže toho dne.

V neděli pokračuje závodní program od 8:00 hodin, a to soutěží stupně ZL. O závěr se pak postará parkuru stupně ST*, kde je nahlášeno přes 50 dvojic.

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE