reklama 11A

Sobotní ČSP Litomyšl pro Žílu a Špatnou

Sobotní den 10. června měl v rámci litomyšlského kola Českého skokového poháru na programu dva vrcholy. Nejprve generálku na nedělní Velkou cenu, poté se o úplný závěr dne postaralo finále Amateur Tour. V něm přemožitele nenašla Michaela Špatná…
10.06.2017 19:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Celkem sedmi jezdcům se podařilo překonat všechny nástrahy základního kola finále Amateur Tour (110 cm) bez problémů a s nulou na kontě postoupili do rozeskakování. V něm si čtyři účastníci udrželi bezchybné konto a o jejich pořadí rozhodoval dosažený čas. Ten mluvil ve prospěch Michaely Špatné s koněm Poison Ivy. Trasu rozeskakování dokončili v čase 33,53 vteřiny. Nakonec druhá Hana Dastychová s Fatimou 15 ztratila na vítězku necelé dvě vteřiny. Elitní trio pak pěkným výkonem uzavřela Dana Pinkavová a La Cora 1. Ta dokončila o zhruba vteřinu pomaleji.

Suverénně nejlepší výsledek na parkuru 140 centimetrů vysokém předvedl Zdeněk Žíla s koněm Dominka B. Jezdec měl v cíli náskok několika vteřin. Nejvyšší sobotní soutěž se zároveň považuje za poslední prověrku jezdců i koní před Velkou cenou.

Vítězná dvojice zároveň letos v Brně prolomila nepsanou smůlu sobotních vítězů, když následně zvítězila v nedělní Velké ceně úvodního kola Českého skokového poháru. Uvidíme tedy, jak se bude jezdci dařit tentokrát v Litomyšli a zda opět naváže na své sobotní vítězství.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE