reklama 11D

Sleva na autopřepravníky a přepravníky pro koně

Společnost Equi-Trek-Praha nabízí posezónní nabídku vozů a přepravníků pro koně za speciální akční ceny platné do 30. října 2017. V nabídce je Peugeot 2L 160HP EURO 6, přepravník pro 3 koně s velkou sedlovnou a Equi-Trek DAF Explorer Elite 16 tun…
21.09.2017 11:51  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
/PR článek/
 

1/ Peugeot 2L 160HP EURO 6, 3500 kg Excel pack 

Vůz pro 2 koně a 3 osoby, ŘP skupiny B, metalický lak, tři sedadla, dvoumístná lavice spolujezdce, nárazníky v barvě vozu, 6-ti stupňová manuální převodovka, posilovač řízení, palubní počítač, airbag řidiče i spolujezdce, tempomat, protiskluzový systém ESP a ASR, otáčkoměr, multifunkční volant, originální rádio s USB vstupem a Bluetooth, venkovní teploměr, denní svícení, litá kola, indikátor podhuštění pneumatik, tónovaná skla, elektricky stavitelná dělená vyhřívaná zrcátka, elektricky nastavitelné obě části zrcátka, elektrická okna, imobilizér, automatické uzamčení vozu při jízdě, odkládací přihrádka, odkládací prostory na limo, couvací kamera s monitorem i pro sledování koní, odkládací prostor v alkovně.
Prostor pro koně: podlaha s protiskluzovou gumou, obložení stěn, kamera pro sledování koní, střešní okno, větrák, otevírací tónovaná okna s mřížemi, příčka stavitelná po 10 cm, hlavová příčka, prsní přepážka obložená gumou, panik systém, oka na uchycení koní a sena, bezpečnostní dveře pro snadné vystupování a nastupování koní. Velká nakládací rampa s protiskluzovou gumou opatřená hliníkovými lištami s plynovými vzpěrami pro snadné zavírání rampy.
Oddělená velká sedlovna s odkládací sedačkou, stojan na sedla a uzdečky 2 otevírací okna, osvětlení, zrcadlo, věšák, dveře do prostoru koní, plnohodnotné rezervní kolo.

Cena: 1.098.000,-   

Akční cena: 1.045.000,- 

Ceny jsou bez DPH, vůz je ihned k odběru.

 

2/ Peugeot 2L 160HP EURO 6, 3500 kg Excel pack 

Vůz pro 2 koně a 3 osoby, 2017, najeto 4.000 km, ŘP skupiny B, metalický lak, polohovací sedadlo řidiče, dvoumístná lavice spolujezdce, nárazníky v barvě vozu. 6-ti stupňová manuální převodovka, posilovač řízení, palubní počítač, airbag řidiče i spolujezdce, tempomat, protiskluzový systém ESP a ASR, otáčkoměr, multifunkční volant, originální rádio s USB vstupem a Bluetooth, venkovní teploměr, denní svícení, litá kola, indikátor podhuštění pneumatik, tónovaná skla, elektricky stavitelná dělená vyhřívaná zrcátka, elektricky nastavitelné obě části zrcátka, elektrická okna, imobilizér, automatické uzamčení vozu při jízdě, odkládací přihrádka, odkládací prostory na limo, couvací kamera s monitorem i pro sledování koní, odkládací prostor v alkovně, tažné zařízení 2500 kg.
Prostor pro koně: podlaha obložená protiskluzovou gumou, měkké obložení středové příčky, příčka stavitelná po 10cm, obložení bočních stěn, hlavová přepážka mezi koňmi, prsní přepážka obložená gumou, panik systém, proudová zatmavená otevírací okna s mřížemi, střešní okno, mechanický větrák, úchyty na seno a úchyty pro přivázání koní, kamera pro sledování koní s velkým monitorem. Velká nakládací rampa s protiskluzovou gumou opatřená hliníkovými lištami, plynové vzpěry pro snadné zavírání rampy, osvětlení.
Oddělená velká sedlovna s osvětlením, otevírací skleněná zatmavená okna, dveře do prostoru koní, zadní dveře se zatmaveným oknem, hák na 2 sedla, háky na uzdečky, věšák, sedačka s úložným prostorem, zrcadlo, plnohodnotné rezervní kolo.

Cena: 1.135.000,-

Akční cena: 1.069.000,- 

Ceny jsou bez DPH. K odběru dle domluvy – předváděcí vozidlo

 

3/ Peugeot 2L 160HP EURO 6, 3500 kg Excel Pack

Vůz pro 2 koně a 5 osob, metalická barva vozu - dvoubarevné provedení vozu +grafický prvek - kůň,  protiprokluzový systém ESP + ASR, elektronický imobilizér,  posilovač řízení, tempomat, palubní počítač, tónovaná skla, elektricky stavitelná dělená vyhřívaná vnější zrcátka s dvojitým zrcadlem, elektricky ovládaná i spodní část zrcátek, elektrická okna, venkovní teploměr, denní svícení diodové reflektory, přední mlhová světla, originální autorádio s USB vstupem a bluetoothem, airbag řidiče, airbag spolujezdce, sedadlo řidiče s loketní opěrkou a bederním nastavením, výškově nastavitelné bezpečnostní pásy, odkládací panel na limo, zadní sedačka pro 3 osoby přestavitelná na palandu,  okna v druhé řadě sedadel, odnímatelný stůl, digitální kamera pro sledování prostou koní se 7'monitorem, digitální couvací kamera,  dálkové centrální zamykání, automatické uzamčení vozu při jízdě, přední zástěrky, indikátor podhuštění pneumatik, litá kola,  plnohodnotné rezervní kolo, tažné zařízení 2000kg.
Prostor pro koně: podlaha obložená protiskluzovou gumou, měkké obložení středové příčky, příčka stavitelná po 10cm, obložení bočních stěn, hlavová přepážka mezi koňmi, prsní přepážka obložená gumou, proudová zatmavená otevírací okna s mřížemi, střešní okno, mechanický větrák, úchyty na seno a úchyty pro přivázání koní, panik systém, kamera pro sledování koní. Velká nakládací rampa s protiskluzovou gumou opatřená hliníkovými lištami, bezpečnostní dveře pro snadné vystupování a nastupování koní, plynové vzpěry pro snadné zavírání rampy, osvětlení.
Místnost pro sedlovnu s osvětlením, otevírací skleněná zatmavená okna, dveře do prostoru koní, zadní dveře se zatmaveným oknem, hák na 2 sedla, háky na uzdečky, věšák, sedačka s úložným prostorem, zrcadlo, plnohodnotné rezervní kolo. 

Cena 1.305.000,- 

Akční cena: 1.269.000,-  

Ceny jsou bez DPH, vůz je ihned k odběru.

 

4/ Přepravník pro 3 koně 

S velkou sedlovnou vhodnou pro převlékání a odpočinek, v sedlovně sedačka s úložným prostorem, váha 1450 kg celková hmotnost 3500 kg.
Silné pozinkované ocelové šasi s dlouhou životností a nízkými nároky na údržbu. Podvozek Knott, dvě nápravy s nezávislým zavěšením pro pohodlnou, klidnou a bezpečnou jízdu, 4 plně bržděná kola s nízkoprofilovými pneumatikami a kryty kol. Náhradní kolo součástí vybavení, hliníková podlaha s odolnou pryží, tři plně stavitelné dělící příčky po 10 cm, pět otevíracích oken a jedno střešní, dvě vnitřní světla, větrák. Rampa je snadno manipulovatelná pomocí plynových vzpěr, opatřená prostiskluzovou gumou a hliníkovými lištami, bezpečnostní dveře pro snažší nakládání a vykládání koní. Kamera v prostoru koní + monitor.
Zamykatelná sedlovna s dveřmi do prostoru koní, držák na 3 sedla a 3 uzdečky, sedačka s úložným prostorem.

Cena: 392.700,- Kč 

Akční cena: 379.000,- Kč 

Ceny jsou bez DPH, ihned k odběru.

 

5/ Přepravník pro 2 koně 

S velkou obytnou částí – pro náročné. Pohotovostní hmotnost 2100 kg, celková 3500 kg, sedlovna s držáky na sedla a uzdečky, úložná skříňka se sprchou pro koně.
Prostor pro koně: posuvná příčka mezi koňmi stavitelná po 10 cm, hlavová příčka, obložení stěn, obložení středové příčky, velká boční nástupní rampa pro snadné nastupování i problémových koní, bezpečnostní dveře pro bezpečné nakládání a vykládání koní, pogumovaná prsní přepážka, panik systém, otevírací okna, střešní okno, větrák, digitální kamera s velkým monitorem, zadní vstupní dveře s otevíracím oknem a stupačkou.
Obytná část: kuchyňská linka ve vysokém lesku s odkládacími poličkami a zavíracími skříňkami, vařič, umyvadlo s teplou vodou, lednice, kožená dvoubarevná sedací souprava přestavitelná na manželskou postel, velký odnímatelný jídelní stůl, otevírací okna, záclonky, topení x klimatizace, osvětlení, střešní okno, místnost s elektrickým záchodem, rohožka.
Další vybavení: 12v zásuvka, záložní baterie, polička na helmu, digitální couvací kamera s velkým monitorem, nádrž na vodu. 

Cena: 735.000,- Kč

Akční cena: 649.000,-Kč 

Ceny jsou bez DPH, ihned k odběru.

 

6/ Equi-Trek DAF Explorer Elite 

16tun, 4 koně, 3 osoby, 6 lůžek, rok výroby 2016, najeto 18.000 km
4,5 litrový motor DAF160 BHP s kroutícím momentem 600 Nm, 6tirychlostní převodovka, airbagy řidiče a spolujezdce, SRS, velká skládací zrcátka, 3 sedadla, kotoučové brzdy, trakční kontrola, tempomat, posilovač řízení, sedadla kožená.
Obytný prostor: kožené čalounění, sedačka rozložitelná na postel pro 2 osoby, prostorná manželská postel nad kabinou, velký odnímatelný jídelní stůl, kompletně vybavená ručně vyráběná kuchyň, střešní okno, čtyři otevírací okna, zrcadlo, chladnička, mikrovlnná trouba, TV a DVD, plynový sporák, kazetové žaluzie, klimatizace a topení, 70 litrů vodní nádrž pod podlahou, přístupové dveře do prostoru koní. Samostatná koupelnová část: umyvadlo, elektrický záchod, sprcha. Vytápění naftové, 20L palivová nádrž pro generátor. Zimní izolace, baterie a topení.
Výbava pro koně: hliníková podlaha s protiskluzovou gumou, hydraulická rampa, kamera, polstrované stavitelné příčky, osvětlení, oka na uchycení koní, oka na seno, elektrické ventilátory na střeše, střešní okno. 

Původní cena 4.900.000,- Kč bez DPH

Akční cena: 3.950.000,- Kč bez DPH

 

KONTAKT:

Equi-Trek-Praha

www.equi-trek-praha.cz

E-mail: equi-trek-praha@email.cz

Tel: 601 228 512




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE