reklama 11D

Skřivanová vítězkou při zahajovacím dni CDI v Brně

První vítězství pro českou vlajku při mezinárodních závodech CDI v Brně na Panské Líše získala v pátek 16. června Eliška Skřivanová. Ta si v dětské tůře spolu s Velvet dojela pro 68.778 %. Českým jezdcům se dařilo i v dalších soutěžích…
16.06.2017 22:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

První vítězství pro Českou republiku při CDI v Brně na Panské Líše připsala Eliška Skřivanová. Ta se představila v dětské tůře v sedle Velvet a obdržela hodnocení 68.778 %.

Skvělého výsledku dosáhla Eva Vavříková. Ta nastoupila spolu s Belle Ennie do juniorské soutěže. Jejich výsledek 67.387 % stačil na stříbrnou příčku.

Nejúspěšnější českou jezdkyní v pony soutěži byla Julie Sekaninová. Jezdkyně v soutěži sedlala Dona Johnsona a s výsledkem 65.726 % obsadila třinácté místo.

V první úloze Small Tour se z českých jezdců nejvíce dařilo Haně Vašáryové, která startovala v sedle Filipi. Výsledek 68.421 % znamenal čtvrtou příčku.

V nejtěžší soutěži zahajovacího dne startovala jediná česká jezdkyně. Pavla Roubíčková v úloze při Big Tour sedlala Xangai a dojela si pro desátou příčku s hodnocením 63.620 %.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




Štítky: CDI-W Brno
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE