reklama 11B

Shane Breen vítězem pátečního CSI v Oslu

ikonka

V norském Oslu se od pátečního dne 12. října závodní také v soutěžích při CSI5*-W. Zahajovací den se představili jezdci na parkuru 150 centimetrů vysokém, který byl hodnocen na čas. Nejlepší výkon podal irský reprezentant Shane Breen…
13.10.2018 10:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Páteční den přinesl dvě skokové zkoušky jedoucí se při CSI5*-W. V té náročnější na parkuru 150 centimetrů vysokém se prezentovalo celkem 44 dvojic. Dvanácti účastníkům, a to včetně domácích reprezentantů, se podařilo udržet nulu na kontě. O pořadí pak rozhodoval dosažený čas.

Na vítězství nakonec dosáhl Shane Breen. Irský zástupce sedlal v soutěži Golden Hawka a poradil si bezchybně s připravenou trasou v čase 65,09 vteřiny. O zhruba pět desetin pomalejší jízda vynesla druhou příčku německému reprezentantovi Christianu Kukukovi, který se představil s Lasacinem.

Třetí nejlepší výkon se podařil dvojici reprezentující Spojené státy americké. Jednalo se o Wiltona Portera a Caletto Cabana. Nejlepší domácím účastníkem byl na sedmé pozici Geir Gulliksen s VDL Groep Quatro.

Jeden jezdec pokořil čas vítěze, když se do cíle dostal v čase 63,06 vteřiny. Jednalo se o německou dvojici Philipp Weishaupt a Solitaer. Německý zástupce si však na konto připsal jedno shozen, čímž se připravil o vítězství.

 

Závodní dění bude pokračovat sobotním programem. Startovní a výsledkové listiny jsou dostupné ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE