reklama 11A

Seriál Pony-games Cup vyvrcholil ve Zduchovicích

Zduchovice zažily celotýdenní akci věnovanou jezdcům na pony. Vedle Stylšampionátu a mistrovství České republiky se tam konalo také osmé kolo a posléze finále seriálu Pony-games Cup 2017. Stručnou střihovou reportáž vám přináší EquiTV.
26.08.2017 10:34  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

CELÉ VIDEO MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

V úterý 15. srpna vyvrcholil ve Zduchovicích u Kamýku nad Vltavou seriál Pony-games Cup 2017. Letošní druhý ročník měl celkem osm kvalifikačních kol, během nichž sbíraly týmy body do seriálového žebříčku.

Pozvání k závěrečnému klání přijal rozhodčí Pierre-Luc Portrona z Francie, který zaručoval bezchybný průběh všech vypsaných turnajů. Navíc se finálových klání zúčastnilo takzvaně mimo soutěž francouzské družstvo Team Picotin, takže vrchol Pony-games Cupu měl punc mezinárodní akce. Všechny hry přinesly napínavou podívanou, rozdíly mezi jednotlivými týmy byly po celou dobu turnaje totiž minimální. 

V kategorii do 12 let se nakonec z třetí příčky radovali členové družstva Jezdeckého klubu Rpety. Tým Jezdeckého klubu Trojanovice se v rozhodující části seriálu umístil na druhé příčce. Vítězství vybojovali reprezentanti Stáje NaPoli, kteří se zároveň také stali celkovými vítězi celoročního hodnocení poháru.

V soutěži pro jezdce ve věku do 18 let si třetí příčku, jež byla však udílená mimo rámec Pony-games Cupu, připsali zahraniční hosté z týmu Picotin. Druhé místo v nejstarší kategorii získali jezdci z družstva Stáje NaPoli. Vítězně vyšli z finálového klání členové Jezdeckého klubu Trojanovice, a ti se také mohli radovat z celkového vítězství v pohárovém bodování za rok 2017.

Trojanovičtí jezdci ovládli rovněž soutěž dvojic. Finálový turnaj vyhráli Barbora Přadková s Davidem Skřídlovským. Druhé místo ve Zduchovicích obsadily také jezdkyně z Trojanovic – Tereza Valštýnová a Lenka Ondřejová. V celkovém součtu se však právě tato dvojice těšila z vítězství v celoročním bodování Pony-games Cupu.

Po slavnostním dekorování jsme požádali o krátký rozhovor hlavní organizátorku seriálu Pony-games v České republice Alžbětu Maškovou.

Nezkrácený video záznam z finálového trunaje Pony-games Cupu ve Zduchovicích najdete na našem webu www.equitv.cz.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE