reklama 11B

Sedmiletý Glamourdale drezurním mistrem světa

ikonka

V neděli 5. srpna se při drezurním mistrovství světa mladých koní v Ermelu bojovalo v rámci finále šesti- a sedmiletých koní. Starší věkovou kategorii ovládl s náskokem bezmála tří procent hřebec Glamourdale…
05.08.2018 19:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Titul drezurního mistra světa v kategorii sedmiletých koní si z nizozemského Ermela odváží hřebec Glamourdale, kterého sedlala britská jezdkyně Charlotte Fry. Tato dvojice za svou finálovou úlohu získala hodnocen více jak 87%. Z druhé příčky se radovala domácí nizozemská dvojice, a to Dovernor-Str v sedle s Adelinde Cornelissen s výsledkem 84.143 %. Bronz v této věkové kategorii bral Fursten-Look předváděný norskou jezdkyní Isabel Freese, který získal v nedělním finále 84.036 %.

Pouze dvě setiny bodu rozhodly o titulu mezi šestiletými drezurními koňmi. Pro prvenství si nakonec dojel s 9.26 body d’Avide sedlaný Španělem Severem Jurado Lopezem. Se stříbrem se tak musela spokojit německá dvojice Villeneuve a Laura Strobel, která získala 9.24 bodů. Elitní trio uzavřela domácí nizozemská dvojice Hermes a Dinja van Liere s 8.78 body.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE