reklama 11A

Šampionát mladých koní v Lanakenu s českými jezdci

Již ve dnech 17. – 20. září se v belgickém Lanakenu koná opět šampionát mladých koní. Ve skokové části se můžeme těšit na několik velmi kvalitních zástupců z České republiky, kteří se pokusí probojovat soutěží co nejdál…
16.09.2015 21:49  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

Jedním z českých účastníků je i Marek Klus. Foto FB Marka Kluse

 

sedmiletém ročníku bude české barvy hájit Jan Malý a Donna Speciale, na které bude čekat první parkur 140 centimetrů vysoký. Tato dvojice však i na posledních závodech předvedla, že si umí poradit i s těžšími kurzy.

Jan Malý se představí i mezi šestiletými, a to se svěřencem Ozzy. Společně s ním odstartuje také Karel Polák a Empire. Tito koně mají parkur během první jízdy 130 centimetrů vysoký.

Nejpočetnější pole českých dvojic obsahuje startovní listina pro pětileté koně. Karel Polák je zapsánkoněm Manasquan M Z. Dále se představí vedoucí muž Českého skokového poháru Marek Klus, a to s koněm Carebis. Tento jezdec ještě druhého koně, a to Dragill. Další dvojicí je Roman Ducháč a Elba 41. Marek Hentšel bude sedlat také koně Pandrhola.

 

tomto pětiletém ročníku se na startu sejde 226 startujících a bud velmi náročné postupovat soutěží dál. Startovní a výsledkové listiny jdou ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE