reklama 11D

Rok od povodní ožije kolbiště na Císařském ostrově

Přesně rok od katastrofálních povodní, které již podruhé za 11 let zdevastovaly kromě dalších mnoha míst i pražský Císařský ostrov, se v areálu tamní Jezdecké společnosti uskuteční oficiální závody. Důvod k přehnanému optimismu ovšem není...
21.05.2014 09:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Areál JS Císařský ostrov - 3. června 2013. Foto Josef Malinovský
 
Ačkoliv se jedná o jistě velmi pozitivní zprávu, jelikož mnozíani nedoufali, že by k něčemu takovému mohlo dojít, bohužel jsou zatím v kalendáři pouze jedny jediné závody, které se na tomto místě v roce 2014 uskuteční
 
V sobotu 24. května se JS Císařský ostrov rozhodla přes těžkosti s rekonstrukcí zahájit 11. ročník tradiční seriálové soutěže pony „O pohár Prahy“. Seriál pořádá Sdružení sportovních klubů a i přes to, že momentálně pražský magistrát mnohaletou podporu mládežnického sportu neslíbil, rozhodli se oba pořadatelé (JS Císařský ostrov a JK JS Ctěnice) tradiční seriálovou soutěž pro pony zachovat.
 
Zahajuje se tedy jako každý rok soutěžemi ponyhandicap ZL a seriálovým ponyhandicapem L. Druhé kolo pak bude v Praze Ctěnicích v sobotu 7. června a tam bude vypsána i zahajovací soutěž ponyhandicap Z.
 
Třetí kolo bude také ve Ctěnicích, a to 30. srpna. Pořadatelé zvažují, zda v letošním ročníku nezachovat i ve druhé polovině seriálu pouze úroveň ponyhandicap L. Vše bude včas na počátku léta oznámeno. Rozpisy naleznete na stránkách www.konepraha.cz a na www.jsctenice.cz, resp. v příslušných záznamech závodů na portálu Jezdci.cz. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE