reklama 11B

Reakce pořadatele na vyjádření Prezidenta JC ČR

Petr Drahoš, ředitel společnosti TMM, jež pořádá dostihové dny v Conseq Parku ve Velké Chuchli se ve čtvrtek 24. března vyjádřil k prohlášení Prezidenta Jockey Clubu Jiřího Charváta, které jsme v celém znění přinesli v tentýž den…
25.03.2016 09:28  |  Rubrika: Dostihy  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Reakci pořadatele přinášíme v plném znění:
 
Vážený pane prezidente,
 
právě jsem si otevřel Vaše webové stránky, které pochopitelně pravidelně z pracovních důvodů sleduji, a objevil jsem zprávu, kteráskutečně potěšila. Vždyť je to po mnoha měsících první písemná reakce, zatím tedy pouze Vaše, nikoliv JC ČR, na naše sdělení a připomínky. Našetím myslím všech pořadatelů dostihů v České republice.
 
Pokud se mám ve zkratce vrátit k našim rozhovorům za uplynulé dvě noci a dny, Vaše poslední nabídka zněla přesně tak, jak ji uvádíte ve své zprávě, maximální výše startovného 4,25 %, zbytek bude formou reklamního plnění refundovat JC ČR, a to až do výše 73% rozdílu. Vaše sdělení mělo jeden jediný háček, že jstezároveň informoval, že k tomuto kroku nemáte mandát svých kolegů z prezidia ČSCHPMDK a bude obtížné uvedené projednat. Na moji námitku, že prezident JC ČR by neměl být omezován jakýmikoliv podmínkami a že navíc bych byl velmi rád, kdyby prezident JC ČR vystupoval i jako zástupce pořadatelů, kteří jsou doposud členy JC ČR, jsteinformoval, že tak to prostě být nemůže, neboť jste vázán svým členstvím v uvedeném svazu. Popravdě řečeno jsem očekával, že na naše písemné připomínky ke smlouvě i na výzvu k jednání se nám dostane nějaké písemné odpovědi s konkrétní nabídkou a v požadovaném termínu.
 
Uznejte prosím sám, že s tak chabou mírou jistoty, kterou jste mi poskytl, se dá jen velmi obtížně pracovat na tak tenkém ledě, jakým bezesporu plnění smluvních vztahů s reklamními partnery je. Konstatování „tak do toho jdeme – ale ono to ještě není úplně jistý“ není moc smysluplné.
 
Vaši zveřejněnou nabídku urychleně projednáme jak s představenstvem naší společnosti, tak i s ostatními pořadateli a pochopitelně i našimi reklamními partnery, kterým postupně ubývá trpělivost.
 
Vážený pane prezidente, prosím o výjimečné uveřejnění mého příspěvku na stránkách www.dostihy.cz.
 
Děkuji.
 
Petr Drahoš
ředitel TMM, s. r. o.
 
Zdroj: www.velka-chuchle.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE