reklama 11A

Rada ČJF v červnu volila náhradní členy VV i KRK

Již koncem června ČJF informovala o tom, že novým členem VV byl zvolen Ladislav Dub. O více než měsíc a půl později vyplynulo z publikovaného zápisu ze zasedání Rady, že ČJF má i novou členku Kontrolní a revizní komise. Tou se stala Lucie Žulavská…
17.08.2017 11:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Volbě náhradního člena Výkonného výboru a Kontrolní a revizní komise předcházelo projednání a následné schválení návrhu Volebního řádu Rady s drobnými úpravami zapracovanými na místě.
 
Volba náhradního člena Výkonného výboru a Kontrolní a revizní komise byla zahájena představením kandidátů na uvolněnou pozici člena VV (za Ing. Pařenicovou), osobně se představili p. Alekos Pejos (podpořen Královéhradeckou oblastí) a p. Ladislav Dub (podpořen Východočeskou a Jihomoravskou oblastí). Kandidátku na uvolněnou pozici členky KRK Mgr. Lucii Žulavskou (podpořenou Jihomoravskou oblastí) představila Mgr. Sekaninová. 
 
Rada následně schválila neaplikování bodu 2/čl.II Volebního řádu Rady ČJF (rozeslání seznamu kandidátů členům Rady minimálně 7 dní před hlasováním).
 
V prvním kole tajné volby náhradního člena VV bylo odevzdáno celkem 12 hlasovacích lístků, z toho 2 neplatné, 3 hlasy pro p. Pejose, 7 hlasů pro Ladislava Duba, který tak byl zvolen náhradním členem VV s mandátem do příští volební konference ČJF v roce 2019. 
 
Připomeňme, že Ing. Eva Pařenicová rezignovala na pozici viceprezidentky pro ekonomiku ČJF k 30. dubnu. Její mandát skončil 30. června.
 
V prvním kole tajné volby náhradního člena KRK bylo odevzdáno celkem 12 hlasovacích lístků, z toho 4 neplatné, 8 pro Mgr. Lucii Žulavskou, jež byla zvolena náhradní členkou KRK s mandátem do příští volební konference ČJF v roce 2019. 
 
Mgr. Lucie Žulavská nahradila v Kontrolní a revizní komisi ČJF Ing. Bohumila Vojtka, který rezignoval již začátkem prosince 2016. Na činnosti KRK se však podle dříve publikovaných informací nepodílel od května 2015.
 
Zápis ze zasedání Rady ČJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM
Na publikované zápisy ze zasedání Výkonného výboru ČJF se můžete podívat TADY
 
Zdroj: www.cjf.cz
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE