reklama 11B

Půlpánová a Kellnerová úspěšné v GP Pezinok 2013

Areál zdravia Rozálka v Pezinku hostil ve dnech 20. – 23. června 2013 mezinárodní závody CSIO dětí a juniorů, kterých se účastní také čeští jezdci. V juniorském Pohár národů jsme měli kompletní tým, a ten nakonec obsadil čtvrté místo z pěti...
25.06.2013 13:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Anna Kellnerová s Dumolem. Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Nejvíce se z našich v týmové soutěži dařilo Adéle Půlpánové s Queen C. Ta v obou kolech zajela čistou jízdu. Naopak dvakrát se vyškrtával výsledek Nicoly Grünthalové s Leandrem S. V prvním kole inkasovala dvacet trestných bodů, v druhém pak osm. Anna Kellnerová s Dumolem dokončila s 8 a následně s 5 trestnými body, po jednom zaváhání na každém z parkurů měla Tina Šalková s Torem 1. V druhém kole ovšem ke 4 trestným bodům přidala ještě jeden za překročení časového limitu. Dohromady český celek nasbíral 21 trestných bodů.
 
Z vítězství se radoval tým Polska s 12 trestnými body, druzí skončili shodně Maďaři a Slováci s 16 body.  Poslední pátá příčka patřila Německu (48 tr. b.). V dětském Poháru národů bylo pořadí následující: Maďarsko (0), Německo (8), Polsko (8), Slovensko (24).
 
Vrcholem celých závodů byly Grand Prix. V té juniorské jsme dosáhli úspěchu díky třetí Adéle Půlpánové s Queen C a čtvrté Anně Kellnerové s Curley Sue 39. Obě postoupily do rozeskakování, kde zopakovaly bezchybný výkon. O nejlepších příčkách tak rozhodoval jen čas. Ten měli lepší jen polští jezdci Joanna Marciniak s Chelsea Blue a Bartosz Gauza s Bijzonder S.
 
Také v Grand Prix dětí jsme měli své želízko v ohni, které se probojovalo do rozeskakování. Michaela Rodová s Aurenou v něm však jako jediná jednou chybovala a 4 trestné body ji zařadily na 6. pozici. Vítězství putovalo do Německa zásluhou dvojice Jil Kerpen – Esquire 31. 
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže...



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE