reklama 11C

Ptýrovské mistrovství ČR s doprovodným programem

Přípravy skokového mistrovství ČR 2015 na Ptýrově finišují a dle aktuálních informací se příznivci jezdeckého sportu i ostatní návštěvníci mohou těšit na akci, která nabídne kvalitní sportovní zážitky i pestrý doprovodný program...
07.07.2015 07:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Seznam přihlášených po uzávěrce přihlášek je příslibem atraktivního zápolení, každá kategorie přináší svou výjimečnost. Ať již to je početnost u žen a družstev, či velice kvalitní zastoupení mladých jezdců. Přítomnost jednoho z nejlepších a nejuznávanějších světových stavitelů parkurů pana Frédérica Cottiera navíc přilákala k bojům o tituly v nejtěžší kategorii téměř všechny zástupce seniorského reprezentačního kádru.
 
V areálu je připraveno několik novinek především ve vybavenosti zázemí, byly rozšířeny občerstvovací prostory, rodiny s dětmi uvítají nové dětské hřiště se vzduchovou trampolínou. 
 
Další nabídkou v rámci doprovodného programu jsou tvořivé dílničky a potulné divadlo pro děti, jízdy na vozítkách Seagway, Roadshow Mercedes-Benz včetně U-rampy, či oblíbený stánek s aktivitami společnosti pro hipoterapii Caballinus. V rámci sobotního večerního programu zahraje kapela Víkend, páteční podvečer je zaměřen na problematiku jezdectví a MČR. Hlavním bodem doprovodného programu mezi soutěžemi je vystoupení mistrů ČR v trialu – svou show si připravili přímo v prostorách hlavního kolbiště. 
 
Pro ty nejlepší jsou připraveny atraktivní skleněné trofeje vyrobené na zakázku přímo pro toto mistrovství, každý z vítězů kategorií jednotlivců navíc dostane hodinky značky PRIM z limitované edice. Více najdete na www.koneptyrov.cz.
 
Zdroj: Tisková informace Farmy Ptýrov



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE