reklama 11B

První klání v Al Rayyan pozicí Opatrného neotřese

Ve čtvrtek 25. února odstartovaly závody CSI5* v Al Rayyan. Do soutěže s překážkami do 150 cm nastoupili oba rivalové v boji o kvalifikaci na OH Aleš Opatrný a Omer Karaevli, a oba dojeli na bodovaných místech, vedením Aleše to však neotřese...
25.02.2016 18:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto Martin Dokoupilwww.martindokoupilphotography.com

Soutěž s překážkami s výškou do 150 cm, která byla v Al Rayyan na programu ve čtvrtek v 18.30 místního času se započítávala do bodování olympijského žebříčku jako soutěž kategorie C. 
 
Nastoupili do oba jezdci, kteří se v posledních týdnech přetahují o jediné postupové místo na olympiádu do Ria, Aleš Opatrný v sedle Acovara a Omer Karaevli na Dadjak Ter Puttenen
 
Aleš Opatrný dojel se 4 trestnými body na patnáctém místě, Turek Karaevli chyboval dvakrát a byl šestnáctý. V přepočtu na body do žebříčku to nebude znamenat žádný posun. Aleš Opatrný udrží vedení ve skupině C. 
 
V soutěži této kategorie je patnácté i šestnácté místo ohodnoceno shodně pěti body, dvojic startovalo dvaadvacet, takže se příděl krátí na 90 %. I přes všechna úskalí, která neoficiální propočty mají, by tyto výsledky neměly na stav žebříčku mít vliv.
 
Výsledky z CSI5* Al Rayyan najdete ZDE



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE