reklama 11B

Přijďte fandit Prague Lions do O2 areny ve čtvrtek

ikonka

Tým Prague Lions má jistou účast v Super Cupu při Global Champions Prague PlayOffs ve čtvrtek 13. prosince, kdy bude na programu čtvrtfinále soutěže družstev. K postupu do pátečního semifinále jim můžete pomoci i vy! Vstupenky jsou k mání od 490 Kč…
22.10.2018 16:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Jak členové týmu Prague Lions uvedli při nedávné tiskové konferenci, podpora domácích fanoušků je pro ně velmi důležitá, a tak doufají, že dorazí v hojném počtu i v zahajovací den, kdy budou muset projít čtvrtfinálovým sítem. 
 
Z dvanácti celků jich postoupí semifinále pouze osm. V pátek se k nim přidají další čtyři družstva umístěná na 1. až 4. pozici v kvalifikačních kolech, která do druhé části Super Cupu mají zajištěný přímý postup.
 
Pořadatelé v těchto dnech uvolnili do prodeje další vstupenky v sektorech čtvrtého patra O2 areny v cenových relacích 490 a 690 Kč. Dle zájmu o tato místa příp. budou zpřístupněny další sektory.
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE