reklama 11A

Při Memoriálu Jana Holcbechera se dařilo Němcům

Ve dnech 11. - 12. června proběhly ve Staré Roli drezurní závody na počest vynikajícího jezdce a trenéra Jana Holcbechera. Soutěž vIM-I byla až do konce napínavá. Z vítězství se nakonec radovala německá jezdkyně Katrin Härlein s hřebcem Don Vito...
13.06.2016 13:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Ta se stejným výsledkem, jako druhý německý jezdec Jan-Erik Bremer s Hoganem, měla lepší známky za umělecký dojem. Třetí příčku obsadila domácí jezdkyně MUDr. Radana Marešová na Duke Of Rubinstein
 
Ve volné sestavě na úrovni Grand Prix zvítězila dvojice Henning Lehrmann a Formidable z Německa. Za hranice putovalo i druhé místo zásluhou Jana-Erica Bremera se Sambucou 82. Pro třetí místo si dojela Eva Horlick s Marionette z Jezdeckého klubu Hole. 
 
Soutěž Grand Prix se jela i v sobotu, ovšem nikoliv na hudbu. V klasické úloze GP/2016 zvítězil Fabrizio Sigismondi a Trevis Jospo.
 
Zároveň proběhlo i Oblastní mistrovství Karlovarské oblasti. V pony získala zlatou medaili Julie Pásková na Golden Rebeka, stříbro Michaela Siváková na Linda 35, bronz Karolína Poláková a Jasper 3. V kategorii dětí na velkých koních zlatá medaile patřila opět Julii Páskové s Galií 1, stříbrná Michaele Sivákové na Honey Boy AZ a i bronzová  Míše Sivákové na Bohém. Mladí jezdci a senioři měli společné mistrovství a zlatá medaile ozdobila jezdkyni Karolínu Šimáčkovou s Legionem, stříbrná pak Zdeňku Kolaříkovou s Igorem 1 a bronzová Alenu Ticovou s Ornelou 4. 
 

Podrobné výsledky najdete v záznamu závodů – viz odkaz níže...




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE