reklama 11D

Přepravník Star-Treka na koně od firmy Equi-trek

/PR článek/ Equi-trek je největší Evropský výrobce přepravníků, které vynikají vysokou kvalitou výrobků vzhledem k použitým materiálům a dlouhou životností za velice příznivé ceny. Nejvyšší prioritou firmy je bezpečí a pohodlí při cestování s koněm.
28.07.2016 09:42  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Equi-Trek nabízí přepravník pro 2 koně Equi-Trek  Star-Treka  s odděleným luxusním obývacím prostorem.

Pohotovostní hmotnost přívěsu 1900kg, celková hmotnost 3500kg. Široká a nízká rampa s bezpečnostními dveřmi Vám usnadní nakládání a vykládání koní.

Podvozek: Silné, pozinkované ocelové šasi s dlouhou životností a nízkými nároky na údržbu
Odpružení: tři nápravy s nezávislým zavěšením pro pohodlnou, klidnou a bezpečnou jízdu.
Kola: 6 plně bržděných kol s nízkoprofilovými pneumatikami a kryty kol.  
Podlaha - hliníkové pláty pokryté odolnou pryží
Elektřina: vnitřní elektrická energie je dodávána z vysoce kapacitních baterií v případě, že není připojena k tažnému vozidlu.

Část pro koně:
Plně stavitelná posuvná příčka mezi koňmi, hlavová příčka, velká nástupní rampa, bezpečnostní dveře pro snadné nastupování a vystupování koní, panik systém, střešní okno, větrák, kamera s velkým monitorem, zadní vstupní dveře, polička na helmu, plnohodnotná rezerva.

Obytná část:
kuchyňská linkadvojitý plynový ohřívač, dřez s elektrickou pumpou a nádrží na 70litrů , umyvadlo s teplou vodou, lednice, kožená dvoubarevná sedací souprava přestavitelná na manželskou postel, jídelní stůl, úložné skříňky, oddělená místnost  s  elektrickou toaletou, otevíracím oknem a zamykatelnými dveřmi, velké otevírací okno, záclonky, topení na zimu a klimatizace na léto, zásuvka 12v, záložní baterie, osvětlení, zrcadlo.

Sedlovna:
úchyty na sedla a uzdečky, úložná skříňka se sprchou pro koně

Digitální couvací kamera s velkým monitorem.

Více informací na: www.equi-trek-praha.cz
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE