reklama 11A

Předsedou SJF znovu zvolen Vladimír Chovan

V pondělí 29. května se v Senci konala Valná hromada Slovenské jezdecké federace. Důležitými body programu byla zejména volba předsedy federace. Do této pozice byl zvolen stávající předseda Vladimír Chovan. Více najdete v článku…
08.06.2017 14:28  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Slovenská jezdecká federace zažila v pondělí 29. května volební Valnou hromadu. Po obligátních krocích, jako je schválení programu, schválení mandátové komise, zapisovatele, dokumentů, dle kterých se jednání řídí aj., vzala VH na vědomí zprávy o činnosti SJF, sekretariátu i jednotlivých komisí. 
 
Došlo na schvalování Stanov. Ty byly s předstihem zveřejněny na webu SJF, na VH se pak hlasovalo i o některých písemně formulovaných připomínkách. Stanovy byly schváleny. Odhlasovala se také spolupráce s auditorskou firmou Audit Alliance na dobu neurčitou.
 
Do voleb na předsedu SJF vstoupili dva kandidáti: Robert Fekár a stávající předseda Vladimír Chovan. Ten byl nakonec tajným hlasováním zvolen s počtem hlasů 241. Robert Fekár dostal 116 hlasů.
 
Do předsednictva SJF, což je obdoba Rady ČJF byli zvoleni: Robert Fekár za Bratislavskou oblast SJF a Dušan Sabo za Západoslovenskou oblast SJF. Do kontrolní komise byli zvoleni: Ivana Dedinská, Veronika Klemenová a Tibor Nagy. 
 



Štítky: SJF
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE