reklama 11C

Povánoční Mechelen v roce 2014 se blíží

Tradiční povánoční závody v belgickém Mechelenu, kdy se závodí v rámci Světového poháru ve skocích a spřežení a v drezuře jezdci bojují při World Dressage Master, se konají ve dnech 26. – 30. prosince...
23.12.2014 22:50  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Svoji přihlášku na tyto veliké závody zaslala i Lada Šobichová, bohužel pár dní před startem závodů se nedostalarezervní listiny a s největší pravděpodobností tak nebude moci odstartovat. V rámci skokových závodů budou jezdci bojovat při CSI5*-W, CSI2* a CSIU25. Při nejtěžších soutěžích se představí rakouský Markus Saurrug, v Čechách známý Niels Bruynseels reprezentující Belgii, stejně jako Peter Devos, Jos Lansink či Philippe Le Jeune. Silnou ekipu vysílá i Francie, a to konkrétně Simona Delestre, Pénélope Leprevost a Kevina Stauta. Chybět nebude ani světová jednička Scott Brash či němečtí jezdci Christian Ahlmann a Daniel Deusser.

drezuře se bude závodit při CDI5* a CDIU25. Do pětihvězdové úrovně jsou nahlášeni jezdci Julie De Deklen, Jeroen Devroe, Nadine Capellmann, Adelinde Cornelissen, Katja Gevers, Patrick Van Der Moor či Patrick Kittel.

Ze spřežení při CAI-W se příchozí mohou těšit na výkony Boyda Exella, tedy vítěze posledního Světového poháru spřeženílondýnské Olympii, Koos de Ronda, Theo Timmermanse, Georga van Steina či domácího reprezentanta Glenna Geertse.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny naleznete TADY.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE