reklama 11C

Pomozme koním v nouzi!

Od dnešního dne se na našem portálu budete setkávat s novým bannerem, který vám nenabídne žádné výrobky či služby, zato upozorní na skutečnost, před kterou mnozí raději zavírají oči. Jedná se o kampaň s názvem „Tohle jsme si neudělali sami“,…
05.11.2011 21:26  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 

kterou spustilo občanského sdružení Stanice pro koně v nouzi o.s. Toto sdružení vzniklo na pomoc koním, ale také jejich majitelům
 
 
Jako „Stanice“ pro koně disponuje několika místy pro koně, kteří se dostanou do stavu nouze. Přijímáni jsou pouze koně ohrožení na zdraví, životě nebo koně týraní. Léčeni jsou pouze koně, kteří mají šanci na zlepšení zdravotního stavu a plnohodnotný život.
 
„Tuto činnost děláme pouze z vlastního přesvědčení, z vlastní vůle a z vlastních prostředků. Jestliže se najde někdo, kdo nám fandí a chce nám v naší činnosti pomoci nebo nás jinak podpořit, budeme rádi, rozhodně však na pomoc jiných nespoléháme,“ uvádí na internetových stránkách sdružení jeho provozovatelka Petra Roszková. Pokud tedy máte chuť pomoci, máte možnost!
 
Pro větší přehlednost hospodaření Stanice pro koně v nouzi byl v Raiffeisen bance založen bankovní transparentní účet, viditelný pro každého zvlášť. Jeho výpis najdete POD TÍMTO ODKAZEM. Kliknutím na tento výpis zobrazíte jeho historii i aktuální stav. 
 

Majitelem účtu je: Stanice pro koně v nouzi o.s.

Číslo našeho účtu je: 4093535001/5500

 
 
Kontaktní informace:
Stanice pro koně v nouzi o.s.
předseda sdružení: Petra Roszková
IČ: 22678981
Adresa: Třanovice 103, 739 53 
Telefon: 774 09 99 09



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE