reklama 11A

Pokornému se dařilo v Čisovicích

ikonka

Během nedělního dne 2. září se v Čisovicích uskutečnily skokové závody do stupně S*. Ve dvou nejtěžších zkouškách se ten den radoval z vítězství Robert Pokorný. Na parkuru L* i S* nenašel přemožitele s Hamiltonem 1…
02.09.2018 20:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nedělní den přinesl skokové soutěže od stupně ZM až po S*. Na parkuru 125 centimetrů vysokém mělo rozhodnout jedno rozeskakování na čas. Pouze jeden jezdec však absolvoval připravenou trasu parkuru bez trestných bodů. Robert Pokorný tak s Hamiltonem zaslouženě zvítězil. Jezdec skončil zároveň třetí s Campobassem. Na druhé místo se probojoval lepším časem Jakub Smrčka a Vertigo 4.

Dvojice Robert Pokorný a Hamilton 1 se radovala i v soutěži L*, která se jela na čas. S velikým náskokem porazil druhého Viktora Skuteckého s Jolly Jokerem 1. Elitní trio uzavřel Jakub Smrčka a Vertigo 4.

Na parkuru stupně ZL se z vítězství radoval Tomáš Tesárek s Fionou 7. Opět se jednalo o soutěž na čas. Naopak na parkuru Z rozhodovalo o vítězi návazné rozeskakování. V něm si s přehledem a slušným náskokem zajistila prvenství Barbora Malinovská s klisnou Carrie.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE