reklama 11D

Podzimní cena v Hradištku v neděli pro Poláka

ikonka

V Hradišťku u Sadské se konaly třídenní skokové závody nesoucí název Podzimní cena. V neděli 7. října se o závěr programu postarala soutěž ST**, která byla hodnocena s jedním rozeskakováním. Z vítězství se nakonec radoval Karel Polák…
07.10.2018 18:01  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

Na startu nejvyšší soutěže celých závodů, s výškou překážek 140 centimetrů, se postavilo dohromady 18 dvojic. Z toho pouze tři účastníci zvládli absolvovat základní kolo parkuru bez trestných bodů. O vítězi se tak rozhodovalo mezi těmito jezdci v rozeskakování.

Jediný, kdo dokázal navázat na bezchybné základní kolo a nechyboval ani v rozeskakování, byl Karel Polák. V sedle Empire 1 si tak dojel zaslouženě pro vítězství. Jeho čas v cíli byl 64,85 vteřiny. O více jak čtyři vteřiny rychlejší parkur předvedl Rudolf Doležal s Electric Lady. Jedna chyba ho však nakonec stála vítězství a zařadila ho na druhou pozici.

Méně se vydařilo rozeskakování třetímu jezdci, Václavu Staňkovi. Ten nakonec s 18 trestnými body obsadil třetí místo.  Na parkuru sedlal svého svěřence Codroipo.

Přestože se pouze třem jezdcům podařilo absolvovat parkur bezchybně, poměrně mnoho dvojic si připsalo pouze 4 trestné body za jedno shození. To byl případ osmi dvojic.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE