reklama 11B

Podzimní CDI Nice s českým zastoupením

ikonka

Ve francouzském Nice se ve dnech 4. – 7. října konají podzimní mezinárodní drezurní závody Concours Dressage International. V rámci nejtěžší úrovni CDI3* se můžeme těšit na starty také jedné české jezdkyně. Bude jí Eleonora Kinsky Dal Borgo…
02.10.2018 11:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na těchto mezinárodních závodech se představí jezdci celkem z devíti zemí Evropy. Vedle České republiky to bude domácí Francie, dále pak Belgie, Německo, Velká Británie, Itálie, Nizozemí, Rusko a Švýcarsko. Česká reprezentantka Eleonora Kinsky Dal Borgo bude na těchto drezurních závodech sedlat letos dvanáctiletého hřebce Star Wars W. Nahlášena je do kategorie CDI3*.

Pro jezdce startující při CDI3* je připraveno celkem devět drezurních úloh. Nejprve se uskuteční tři v pátek, a to St. Georges, Intermediate A a Grand Prix. Následovat budou dvě drezurní zkoušky v sobotu, kterými budou Intermediate A a Grand Prix Special.

V neděli pak závodní dění uzavřou čtyři drezurní úlohy, přičemž o vrchol se postará Grand Prix Freestyle. Dále se pojede také Grand Prix Consolation, Intermediate B a Intermediate B Freestyle.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE