reklama 11D

Perutíková v sobotu na CSI Mnichov s jednou chybou

ikonka

Na mezinárodních skokových závodech v německém Mnichově se při CSIAm představila i během soboty 11. listopadu česká jezdkyně Lucie Perutíková. Tentokrát se postavila na start pouze jedné soutěže, a to Small Tour. Dokončila ji s osmi body na kontě…
11.11.2017 20:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká reprezentantka Lucie Perutíková sedlala během sobotního dne svého koně Charlie Le Beau, a to na parkuru 115 centimetrů vysokém. Ten se jel v rámci Amateur Trophy Small, kde bezchybní jezdci postoupili do druhé fáze.

To bohužel nebyl případ české jezdkyně, která si na parkuru připsala 8 trestných bodů v první fázi. V neděli se pak představí při těchto závodech naposledy. Nahlášena je do soutěže 140 centimetrů vysoké. Opět se jedná o zkoušku v rámci CSIAm, a to Spooks Amateur Large. Sedlat bude svoji klisnu Anja 561.

Během soboty startoval několikrát také Bronislav Chudyba. Tento slovenský reprezentant sedlal své dva svěřence na parkurech do 150 centimetrů. Zároveň nebude chybět v závěrečné soutěži sobotního dne, která se jede až v pozdních večerních hodinách. O jeho výkonech vás budeme posléze informovat.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE