reklama 11A

Páteční říjnový Ebreichsdorf s vítězstvím

Druhý závodní den na CSN v rakouském Ebreichsdorfu přinesl další úspěchy. O vítězství se v pátek 9. října postarala Anna Lani Novak. Úřadující mistryně České republiky zvítězila s Tavetou HS na parkuru 115 centimetrů vysokém. A dařilo se i ostatním…
09.10.2015 22:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

FotogalerieLukáš Najman

Česká republika měla vůbec nejlepší výsledkyrámci parkuru 115 centimetrů vysokého, a to v oddělení pro jezdce úrovně R1. Nejen, že nejlepší výkonsoutěži na čas podala Anna Lani Novak a Taveta HS, ale Česku patřila i druhá příčka, a to díky výkonu Michaely KlugarovéCarosem. Rychlejší než vítězka byl pouze jeden jezdec, a to třetí Čech na startu Martin Vašák a Bjerglund Choping. Ten si tím zajistil nakonec šesté místo.

Podobně si vedla i Sofie Najmanová se Stardanem na parkuru 130 centimetrů vysokém. Jednalo se o nejvyšší soutěž druhého závodního dne a tato česká jezdkyně předvedla nejrychlejší jízdu. Bohužel chybovala na kolmém skoku, který ji připravil o vítězství. V sedle EliseS předvedla bezchybný výkon a zajistila si 15. příčku. Rychleji siparkurem poradil Josef Vitásek a s koněm Aachen 6 nakonec skončil osmý. Tento jezdec skončil na stejném místě i na parkuru 115 centimetrů pro jezdce R2 a výše, kde sedlal koně Cairo.

Další dvě první místa získal Kamil Papoušek. Ten se účastnil parkuru 105 a 115 centimetrů vysokého určeného pro pěti- a šestileté koně. Tento den rozhodovaly o výsledku pouze trestné body a všichni bezchybní se tak podělili o první příčkuČeskému reprezentantovi se podařilo dokončit dvakrát bez shození a ve stanoveném časekoněm Chaccinue.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE