reklama 11A

Páteční CSI Kronenberg se starty sester de Moussac

ikonka

V pátek 26. ledna se na mezinárodních závodech CSI v Kronenbergu představily pod českou vlajkou sestry de Moussac. V nejvyšší soutěži dne se na překážkách vysokých 145 cm představila Emma, které se v sedle Divy dařilo…
26.01.2018 21:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Páteční program závodů CSI2* v Kronenbergu zakončila soutěž s výškou překážek 145 cm vypsaná jako kvalifikace do Grand Prix. Českou republiku zde reprezentovala Emma Augier de Moussac, která se v sedle Divy probojovala bezchybným výkonem do rozeskakování. Šest trestných bodů z rozeskakování pak českou dvojici odsunulo v konkurenci více jak sedmdesáti koní na čtrnáctou příčku.

Stejné jezdkyni se dařilo také na parkuru vysokém 140 cm rovněž při CSI2*. I zde Emma v sedle Brigton Bay v základní části nechybovala. Smolná chyba přišla až v rozeskakování, což stálo dvojici umístění na dotované pozici.

Pěkných výsledků dosáhla v pátek také Charlotte Augier de Moussac, a to především na parkuru vysokém 120 cm v rámci CSI1*, kde v sedle koně Fenomeen ani jednou nechybovala. Osm trestných bodů pak česká reprezentantka počítala spolu s Jules Verne DB v soutěži na překážkách vysokých 135 cm při CSI2*.

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE