reklama 11C

Páté místo Jakešové na CEI Travagliato v Itálii

ikonka

Na mezinárodní závody ve vytrvalosti se do italského Travagliata vypravila čtyřčlenná česká ekipa. Nejlepší výkon nakonec předvedla Michaela Jakešová, která na trase při CEI1* sedlala klisnu Bazalku 1. Česká dvojice si dojela pro pěkné páté místo…
23.10.2017 11:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Připravená trasa při CEI1* byla dlouhá 81 kilometrů a na start se postavilo celkem devět dvojic, mezi nimi i dvě české. Úspěšnější byla Michaela Jakešová s klisnou Bazalka 1, které se podařilo zajet tento závod v čase 14:20:29 s průměrnou rychlostí 13,867 km/hod.  Jezdkyni tento výkon stačil na konečné páté místo výsledkové listiny.

Druhá česká startující Anna Buštová se bohužel do cíle nedostala. S koněm Zoja absolvovala solidně první část a po 27 kilometrech jí patřilo pěkné páté místo. Bohužel při druhé kontrole byla dvojice pro nepravidelnou chůzi koně vyloučena.

Dva české jezdce jsme měli také v náročnější soutěži CEI2*, a to Lucii Škábovou a Petra Jadlovského. Bohužel ani jedna se do cíle nedostala. Zatímco Petr Jadlovský byl s koněm Bint Akkra vyloučen již na začátku, Lucie Škábová s Taburem absolvovala tři fáze této soutěže. Bohužel v té třetí byla následně taktéž pro nepravidelný pohyb koně vyloučena.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE