reklama 11B

Papoušek s Malcovou závodili na CSI Paderborn

Dvojice českých reprezentantů se představila ve dnech 10. – 13. září na mezinárodních skokových zvodech CSI3* v Paderbornu. Nejvíce se dařilo Kamilu Papouškovi s mladým koněm Flying, s nímž se probojoval dvakrát do elitní sedmičky, a to i ve finále…
14.09.2015 10:27  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Kamil Papoušek zahájil úspěšně závodymladým sedmiletým koněm Flying, s nímž si během první kvalifikace dojel při CSIYH1* pro pěkné deváté místo. Na parkuru 135 centimetrů vysokém se představilo přes 60 dvojic a závodilo se na čas. Ještě lepší výkon podala dvojicedruhé kvalifikaci, kde opět po bezchybné jízdě obsadil Kamil Papoušek se svým svěřencem pátou příčku. A bezchybně si poradili i s finále. To se jelo na parkuru 140 centimetrů vysokém. Ve dvoufázovém skákání se jediná česká dvojice na startu probojovala i do druhé části. Díky bezchybnému výkonu tak rozhodoval pouze čas. Ten zařadil Kamila Papouška s Flying na konečné sedmé místo.

Kamil Papoušek se dobře představilCentisimem, s nímž bojoval na těžších parkurech. V páteční 140 centimetrů vysoké soutěži vybojoval po bezchybném předvedení patnáctou příčku. V nedělním dvoufázovém skákání dvojice chybovala až v druhé fázi. To je posunuloelitní šestky na konečnou 24. pozici.

Alžběta Malcová závodila v Paderbornu se dvěma koňmi. Nejlepší výkon předvedla při Amateur Trophy Small Tour během soboty. S Helix van het Netehof dokončila první fázi bez shození a postoupila do druhé. Tam inkasovali 4 trestné body za jednu chybu, i tak jim výsledek stačil na pěkné desáté místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE