reklama 11A

Opatrný získal šesté místo v kvalifikaci do SP

Český reprezentant Aleš Opatrný pokračuje v úspěšném tažení na závodech CSI4*-W v Al Rayyan. V sobotu 2. ledna se postavil dvakrát na start nejvyšší soutěže, která byla kvalifikací do nedělního Světového poháru. A český jezdec v kvalifikaci uspěl...
02.01.2016 20:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Výborné šesté místo si zasloužil Aleš OpatrnýAcovarempodvečerní soutěži sobotního dne. Na parkuru 145 centimetrů vysokém se bojovalo na čas a soutěž byla důležitá především proto, že se jelo o kvalifikaci do nedělního Světového poháru, kde se také sbírají body do olympijského žebříčku (stejně jako v sobotní). O tom, že si český jezdec vybojoval startovní pozicitéto hlavní soutěži, není pochyb. S Acovarem, s nímž sbírá body do olympijského žebříčku, totiž předvedl šestý nejlepší výsledek. Celou trasu zvládli bez sebemenších problémů a s nula trestnými body na kontě čekali jen na to, kam je zařadí dosažený čas.

Aleš Opatrný startoval pouzetéto nejvyšší soutěži sobotního dne, a to s koňmi Apolo a Acovaro. S Apolem se nakonec rozhodl po dvou shozeních soutěž vzdát a koně pošetřit do dalších startů. Se svým třetím svěřencem VDL Fakir bude závodit opětneděli.

vítězství v sobotní závěrečné soutěži se radoval Khaled Al Eidkoněm Valuta S. Turecký reprezentant Omer Karaevli se připravil o lepší umístění po jedné chybě s Dadjak Ter Puttenen. Nebýt chyby na posledním skoku, vzhledemdosaženému času by zvítězil.  

Do nedělního Světového poháru se kvalifikovala nejlepší třicítka. Tato hlavní dvoukolová soutěž začneneděli v 18 hodin

ČTĚTE TAKÉ: Aleš Opatrný opět blíž k účasti na OH 2016 v Riu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE