reklama 11B

Opatrný s Fakírem na Světové jezdecké hry neodjede

Pro lehké zranění VDL Fakira se Aleš Opatrný bohužel nebude moci zúčastnit Světových jezdeckých her v Normandii. Informovala o tom média formou tiskového prohlášení manažerka Czech Equestrian Teamu Karina Divišová...
15.08.2014 09:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Aleš Opatrný a VDL Fakir. Foto archiv Czech Equestrian Teamu
 
„Pro nás všechny je to velmi nepříjemná zpráva, nicméně pro Fakíra a jeho sportovní budoucnost je v současné době nutné podstoupit jeho několikatýdenní doléčení. Za celý Czech Equestrian Team přejeme české reprezentaci ve všech jezdeckých disciplínách hodně štěstí a úspěchů,“ uvedla Karina Divišová.
 
Český skokový tým tak bude startovat ve třech. Zbývajícími členy jsou  Emma de MoussacDanthe RDPS, Zuzana ZelinkováCaleri II a Ondřej Zvára – Cento Lano Arcus.
 
Czech Equestrian Team již ve spojitosti s účastí na Světových jezdeckých hrách smůlu napodruhé. Na červnových závodech v německém Luhmühlenu reprezentat ve všestrannosti Jaroslav Hatla utrpěl na šestém skoku crossu pád. Po důkladnějším vyšetření vyšlo najevo, že Jaroslav Hatla zlomenou ruku, což ho z bojů o kvalifikaci na Světové jezdecké hry v Normandii vyřadilo.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE