reklama 11D

Olympia Horse Show 2012 v Londýně

V předvánočním čase se celý týden, od 17. do 23. prosince, koná v londýnské Olympii mezinárodní koňská show. V rámci ní diváci uvidí vrcholný sportovní program (CSI5*-W, CAI-W, CDI-W), zábavný program (Pignon, agility) a také odborné kurzy...
17.12.2012 19:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

www.olympiahorseshow.com

Deset nejlepších jezdců soutěže spřežení bude závodit o body ve Světovém poháru. Devětnich se bude snažit ohrozit a ztížit čtyřnásobnému vítězi posledních ročníků Boydu Exellovi (AUS) cestupátému vítězství.

Na závody se chystají jedninejlepších skokových i drezurních jezdců světa. Drezurní světový pohár dvě části. Tou první je pondělní Grand Prix. Patnáct nejlepšíchtéto soutěže nastoupí do úterního küru. Skokoví jezdci mají na programu od středy 19. prosince po dvou soutěžích každý den. Na parkurové jezdce čekají celkem tři vrcholy, první ve čtvrtek (The Alltech Puissance). V sobotu se rámci H&M soboty uskuteční kolo Světového poháru. Závody budou zakončeny nedělní Olympia Grand Prix.

Přenosymísta dění bude zajišťovat nejen FEI TV (živě od 22. prosince), ale nahlédnout do tamější atmosféry budete moci i díky Eurosportu – a to hned třikrát. Poprvépátek 21. prosince od 18:45 hod., poté je vysíláníneděli (23. prosince) od 18:30 hod. Vrcholem zajisté bude přímý přenos Grand Prix. Ta budetelevizi živě taktéžneděli, a to od 19:30 hod.

Stránky pořadatele naleznete ZDE a výsledky ZDE




reklama 13B

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE