reklama 11C

O víkendu se pojedou na třech místech parkury ST

Hned tři areály pořádají o nadcházejícím víkendu ve dnech 13. – 14. srpna skokové závody, kde se bude závodit po stupeň obtížnosti ST. Jedná se o Poděbrady, Opavu a také Mariánské Lázně. Do všech tří areálů známe i jména přihlášených…
12.08.2016 20:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Opava hostí další ročník Memoriálu Erika Režnara. Hlavní soutěží tohoto 18. ročníku je parkur stupně ST**, kde se mimo jiné představí Denisa Bittnerová, Marek Hentšel, Marek Klus, Veronika Jelínková, Zdeněk Žíla, Tina Šalková, ale mimo moravské jezdce například i Jan Studnička. Nechybí ani slovenští zástupci.

Mariánských lázních se konají skokové závodyrámci Memoriálu Ing. Václava Nágra a hlavní soutěž je opět na stupni obtížnosti ST**. Zde změří síly Jiří Luža, Petr Dohnal, Jana Kovářová, Karolína Šimáčková a další. Chybět nemůže ani domácí Ondřej Nágrdvojicí koní.

Na Allianz Cup do Poděbrad se do nejvyšší soutěže ST* nahlásil i mistr České republiky ve všestrannosti Miloslav Příhoda, dále odstartuje Petr Švec, Klára Trunkátová, Tereza Mücková či Klára Damborská.

Předběžné startovní listiny najdetezáznamech závodů, viz odkazy níže.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE