reklama 11B

O úvodní kolo SPČP 2011 je enormní zájem

Pořadatelé úvodního kola jubilejního desátého ročníku Skokového poháru České pojišťovny, které se koná ve dnech 22. – 24. dubna na kolbišti Jezdecké společnosti Equitana v Martinicích u Březnice, zaznamenali enormní zájem o účast na těchto závodech.
20.04.2011 20:48  |  Rubrika: Ostatní  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

Celkem se během tří dnů představí na tamním kolbišti na dvě stovky jezdců a zhruba 350 koní.
 

AKTUÁLNÍ INFORMACE O JEDNOTLIVÝCH SOUTĚŽÍCH NAJDETE V ZÁZNAMU POD TÍMTO ODKAZEM

„Zájem skutečně předčil naše očekávání. Jen v našem areálu bude přes víkend ustájeno přes 150 koní a ještě více jich bude dojíždět na konkrétní soutěžní dny. Dokonce jsme museli zhruba stovku startujících odmítnout,“ prozradil ředitel Equitana Hotel Resortu v Martinicích Martin Pecka. „Jedním z faktorů takto vysokého zájmu účastníků je vedle možnosti startu na nejprestižnějších skokových závodech pořádaných na jednom z nejlepších kolbišť v České republice také vhodně zvolený termín. Prodloužený velikonoční víkend totiž nalákal celou řadu jezdců i do pátečních soutěží.“

Páteční program dokonce bude mít nejhojnější účast ze všech – ve čtyřech soutěžích bude k vidění zhruba 380 startů, v sobotu to bude asi o stovku méně a na neděli pořadatelé předpokládají start necelých dvou stovek účastníků. V pátek a v sobotu proto úvodní soutěže zahájí již v půl osmé, v neděli pak v 9.00 hodin. „Počet startujících je poslední den přizpůsoben tomu, aby hlavní soutěž – Česká pojišťovna Velká cena Martinic začala dle plánu v 15.00 hodin,“ zdůvodnil Martin Pecka. Ve Velké ceně by neměla chybět většina jezdců z vrcholu českého skokového žebříčku – jsou to např. Aleš Opatrný, Barbora Tomanová, Ludvík Jandourek či Jiří Luža.

Kromě špičkových sportovních výkonů se diváci mohou těšit i na doprovodný program. „Pro nejmladší návštěvníky je připraveno dětské hřiště a trampolína, v neděli navíc i skákací hrad a odpoledne zdarma vození na ponících. Dospělí pak jistě uvítají nedělní ochutnávky výrobků Klasa. Dalším lákadlem je divácká soutěž, v rámci níž obdrží v sobotu i v neděli deset vylosovaných návštěvníků atraktivní věcné ceny v nominální hodnotě tří tisíc korun pro každého. V sobotu večer se bude v hotelu Equitana konat tradiční večerní zábava doplněná o taneční vystoupení oblíbené dívčí skupiny Crashdance,“ doplnil hlavní organizátor Martin Pecka. Podrobnosti o programu získáte na www.ceskyskokovypohar.cz, resp. www.equitana.cz.
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE