reklama 11B

Novinky ze zasedání nového Výkonného výboru ČJF

V úterý 19. května proběhlo první zasedání Výkonného výboru České jezdecké federace v novém složení. Jedním z bodů bylo složení odborných komisí disciplín ČJF. Viceprezident ČJF pro sport Bohumil Rejnek navrhl kandidáty na manažery disciplín...
21.05.2015 20:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Členové nového Výkonného výboru České jezdecké federace (zleva): Jaroslav Hupka, Eva Pařenicová, Olga Plachá, Kateřina Říhová a Bohumil Rejnek. Foto Josef Malinovský
 
Jako manažer skokové disciplíny byl navržen Ing. L. Jandourek. Další změna by měla nastat na pozici manažera všestrannosti. Nově by se jím mohla stát D. Diringerová. Posledním nově navrženým manažerem je Ing. K. Šalková pro reining. Drezuru by dále měla vést Ing. R. Habásková, spřežení Ing. J. Kunát, voltiž: A. Videnková, vytrvalost M. Litovová a pony Mgr. J. Perníčková.
 

Z dalších bodů jednání vybíráme:

Ing. Olga Plachá navrhla členům VV ČJF vypracování plánu práce VV ČJF a jeho jednotlivých členů v období následujících měsíců
 
Ing. Eva Pařenicová informovala VV ČJF o problematice rozdělení příspěvků na technické a materiální zabezpečení MČR jednotlivým pořadatelům. Ing. O. Plachá navrhuje pro letošní rok výši příspěvku ve stejné procentuální výši, jako bylo stanoveno pro rok 2014 a to s ohledem na celkovou částku, k těmto účelům stanovenou. Celkový výpočet jednotlivých výší příspěvků provede Ing. E. Pařenicová.
 
VV ČJF se zabýval problematikou ve věci potřeby vypracování metodiky a vnitřních předpisů na technické zajištění a nakládání s finančními prostředky souvisejícími s pořádáním vzdělávacích školení a seminářů.
 
VV ČJF pověřuje p. B. Rejnka (2. viceprezident VV ČJF – pro sport) a Ing. E. Pařenicovou (1. viceprezident VV ČJF – pro ekonomiku) vypracováním návrhu na rozdělení finančních prostředků na SCM a současně vypracováním kompletní informační zprávy, situaci SCM se věnující a to s termínem vypracování do 2. 6. 2015.
 
 
VV ČJF sděluje, že materiály k případnému projednání na zasedání VV ČJF, musí být doručeny na adresu Sekretariátu ČJF v písemné podobě, či elektronicky na email GS (sekretar@cjf.cz) nejpozději 8 dní před stanoveným termínem zasedání VV ČJF.
 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE