reklama 11D

Neumannová vítězkou Šampionátu ČR 2015 v Němčicích

V Němčicích vyvrcholil v neděli 31. května Šampionát ČR v drezuře 2015. Na úrovni TT vybojovala prvenství Adéla Neumannová s Ediem 1. Ta sice v prvním kole (IM2/2014) byla až druhá, ale v Grand Prix küru vše dohnala a vyhrála s velkým náskokem...
31.05.2015 19:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Drezurní úlohy probíhaly v Němčicích hned na dvou obdélnícíchIlustrační foto archiv Jany Kosařové
 
Od druhé Aleny Ticové s Counter-Star dělila více jak 3 procenta! Třetí místo obsadila Alena Zeusová s Corradem AZ. Ta úvodní kolo vyhrála, ale to druhé se nevydařilo vůbec podle představ a dílčí čtvrtá příčka odsunula na bronzový stupínek. Těsně pod stupni vítězů skončila poslední účastnice této úrovněVanda Bělinová s Ampere. 
 
V Šampionátu ST se mezi seniory dařilo nejvíce Denise Valentové s Bau van de Zelm. Ve stejně obtížné dvoukolové soutěži určené pro starší juniory a mladé jezdce nenašla přemožitele Karolína Šimáčková s Coconut 13.
 
Seniorskou střední úroveň ovládla Eva Jančaříková a Don Jazz. Mezi mladými jezdci se z prvenství radovala Barbora Marešová a Enuette BH. Stejná jezdkyně byla nejlepší i v „elkovém“ Šampionátu s koněm Dies Admiratio. V sekci pro seniory nejlépe rozhodčí ohodnotili Petru Miki Civišovou s Janne 1. 
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže...



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE