reklama 11D

Nesvačilovi ml. se vydařil parkur při ME Göteborg

V neděli 27. srpna zakončila vozatajské mistrovství Evropy v Göteborgu parkurová zkouška. V ní se dařilo Jiřímu Nesvačilo mladšímu, který spolu se svým čtyřspřeží obsadil pátou příčku. Celkově tak dokončil ME na 11. místě…
27.08.2017 17:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

ilustrační foto z páteční drezury: Alexandra Lotz

Do nedělního parkuru při vozatajském mistrovství Evropy v Göteborgu nastoupilo čtyřspřeží v barvách České republiky vedené Jiřím Nesvačilem mladším ze čtrnácté příčky.

V neděli se našemu reprezentantovi dařilo, když dokončil závěrečnou zkoušku na skvělém pátém místě. Celkově tak Jiří Nesvačil mladší vybojoval na ME 11. místo se 170.93 trestnými body.

V konkurenci jednadvaceti spřežení se nejvíce dařilo nizozemskému reprezentantovi Iljsbrandovi Chardonovi, který získal zlatou medaili se zatížením 150.37 trestných bodů. Stříbro vybojoval zástupce Belgie Edouard Simonet, který dokončil se 151.8 trestnými body. Elitní trojici doplnilo německé spřežení Christopha Sandmanna, které počítalo 153.33 trestných bodů.

Nizozemci ovládli také týmovou soutěž. Zde si totiž od začátku drželi vedení Koos de Ronde, Ilsjbrand Chardon a Theo Timmerman a dojeli si tak pro zlato. Druhou příčku obsadilo Německo a bronz si odváží Belgie.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE